Bootcamp

Corpotraining biedt uitdagende outdoor trainingen aan in groepsverbanden voor iedereen, die fitter wilt worden, waarbij er gebruik wordt gemaakt van de openbare infrastructuur!

 

Bootcamp is een groepstraining die conditie- en krachtoefeningen combineert. Vrijwel altijd wordt de training in de buitenlucht gehouden. Tijdens bootcamp wordt er veel gebruik gemaakt van obstakels die in de omgeving aanwezig zijn, denk bijvoorbeeld aan bankjes en stoepranden in combinatie met materialen zoals kettlebells, slamballs etc.

De oefeningen die gedaan worden, kunnen sterk variëren. Dit ligt onder andere aan de leeftijd van de groep, het fitheidsniveau van de deelnemers en de mogelijkheden in de omgeving.

 

Omdat tijdens een bootcamptraining zowel oefeningen voor de conditie, als krachtoefeningen gedaan worden, kun je effectief werken aan je fitheid!

Je krijgt een beter conditie, je lichaam wordt strakker, je houding beter, je voelt je krachtiger en je werkt aan je vetverbranding. De training is dus super allround en naar mijn mening een ideale workout. Doordat de training vrijwel altijd buiten wordt gegeven, ben je er letterlijk even ‘uit’. 

In het winter seizoen vinden de trainingen Indoor plaats.

 

De instapniveau is zowel voor beginners als voor gevorderden sporters.

Bij Corpotraining wordt er rekening mee gehouden met jouw fysieke gesteld, zodat jij verantwoordt kunt trainen.

 

Durf jij samen met ons de uitdaging aan te gaan om je grenzen te verleggen?

Stuur ons een bericht via CONTACT en meld je aan!